۱۳۹۴ شهریور ۷, شنبه

پناهگاه گربه ها به آتش کشیده شده

رازقی پرپر شد ، باغ در چله نشست
تو به خاك افتادی، كمر عشق شكست
ما نشستيم و تماشا كرديم...
مادر و ۲۰۰ فرزندش را در آتش سوزاندند...
حدود چهار سال پیش این پناهگاه در زمینی به مساحت ۳۰۰۰ متر٬ (تمامن با هزینه شخصی) توسط بانو شعله رئوفی ایجاد شد.
این پناهگاه٬ خانه ی امید بیش از ۴۰۰ گربه معلول و ناتوان و بیمار و آزار دیده و بی پناه بود.

او بخاطر تهدید های مردم٬ دار و ندارش را صرف خریدن و ساختن این پناهگاه در بیابان های اطراف کرج کرد.

که البته آنجا هم از تهدید های گاوداری ها و مرغداری ها در امان نبود و آرامش او را سلب می کردند.
 صبح امروز٬ سیه دلان آنجا را به آتش کشاندند تا فرهنگ سازی از نوع داعشیان حکومت اسلامی را به جهانیان بهتر نشان دهند.
هر چند که امکان عمدی بودن این آتش سوزی با توجه به فرهنگ حیوان ستیزی ایرانیان٬ بخصوص پس از استقرار حکومت اسلامی بسیار زیاد است ولی بگفته مسئول روابط عمومی شهرداری اشتهارد٬ علت این رویداد تلخ هنوز معلوم نشده و بررسی ها برای یافتن دلیل وقوع این آتش سوزی ادامه دارد. 

البته این شیوه همیشگی حکومت اسلامی بوده که صبر میکنه تا آبها از آسیاب بیافته و همه چی فراموش بشه... و اگه کسی هنوز پیگیر ماجرا باشه٬ اتصالی برق را بهانه میکنه.
برخلاف آنچه دروغ گزاری فارس گزارش داده٬ هنوز شمار زیادی از گربه ها زنده اند و به کمک شما نیازمند.

شماری از گربه ها جهت درمان به کلینیک دکتر گلمحمدی منتقل شدند و باقی هم به مکانی برای اقامت موقت نیازمندند.
آنها را بدون مادرشان تنها نگذارید و از کمک به آنها کوتاهی نکنید

برای کمک می توانید با خانم مهشید ولی پور از مسئولین پناهگاه گربه های جانان تماس بگیرید
شماره تلفن خانم مهشید ولی پور جهت هماهنگی: ۰۹۳۶۷۱۰۵۹۵۱
شماره کارت: ۶۲۲۱۰۶۱۰۵۸۰۴۳۲۸۴
بانک پارسیان
به نام: مهشید ولی پور ديزاتی

این هم تاربرگ زنده یاد بانو رئوفی:

نامش گرامی 
ياد و راهش همواره زنده و جاويد باد
پی نوشت:
روزنامه اعتمادداستان تنهايي يك «انسان»
علي عالي
«شعله رئوفي»؛ حامي گربه‌ها و سگ‌هاي بي‌سرپناه و آسيب‌ديده خياباني. اين نام را به‌خاطر بسپاريد. زني حدودا ٦٠ساله. مي‌گويند در ميان آتشي كه به جان خانه‌اش افتاد، خفه شد و بعد تن رنجورش آتش گرفت؛ جسمش به تمامي بازنماي نامش شد: شعله كشيد.«صفادشت» اشتهارد اگر براي ما يك بيابان است، براي خيلي از گربه‌ها‌ و سگ‌هاي رها شده در شهر، «بهشت» بود. محل نگهداري صدها قلاده از آنها بود كه آنجا ديگر هم آب داشتند و هم غذا. در روزگاري كه «ما»ها براي آدم‌‌ها و ارزش‌هاي‌شان كمترين زمان ممكن را كنار مي‌گذاريم، يك زنِ تنها، دورتر از همه «ما»، براي حيواناتِ بي‌خانمان شهرمان همه وقتش را گذاشت. زندگي‌اش را گذاشت اما در همان روستاي دورافتاده هم از زخم‌زبان‌ها،قضاوت‌ها و نهايتا هم سوختن‌ دور نبود. او تنها بود ميان مردمي كه هركدام كوهي از پيشداوري بودند. شعله رئوفي حالا – به‌هر دليلي- خفه شده و در شعله آتش سوخته است، كاري كه در اين شهر براي ديگران اتفاق مـــي‌افتد. شعله رئوفي كاري را مي‌كرد و بايد جامعه با احساس غرور با او مواجه مي‌شد و ارجش مي‌گذاشت، اما او مدام سرزنش شد، آزار ديد، زخم زبان شنيد؛ جامعه عزم جزم كرده بود تا شايد «او» را هم شبيه «ما» كند غافل از اينكه هويت سيلي‌‌خورده و تحقير شده همه ما، نيازمند بيرون آمدن از قهقراي قضاوت است. اصلا اين ترس از «ديگري» از كجا آمده و در جان ما نشسته كه وقتي يكي مثل «ما» نباشد، مثل ما رفتار نكند، مثل ما نينديشد، از او مي‌ترسيم، مي‌هراسيم. درد بزرگي است كه به‌جاي درك «حسِ دوستي و مهرباني شعله رئوفي»، بخواهيم درباره او «داوري ارزشي» كنيم. نتيجه داوري‌ها همين مي‌شود كه همراه با او، ٢٠٠ گربه هم مي‌سوزند و ما فقط «نظاره‌گر» ماجرا هستيم. حتي بازتاب خبرِ اين ديگرسوزي هم كم است.
همين چند روز پيش بود كه مطلبي خواندم درباره زني تنها در ورامين كه پناهگاهي براي سگ‌هاي رها داير كرده و برخي بوميانِ منطقه با حمله به منزلش، او را با قمه زخمي كردند، شيشه‌هاي ماشينش را شكستند و وسايل داخل پناهگاهش را بردند، و بعد در حالي كه به سمتش سنگ پرتاب مي‌كردند، با آهنگي كش‎دار مي‌خواندند: «گودباي سگ باز»... داستان تلخي است داستان تلاش يك انسان براي ساختن دنيايي بهتر براي زندگي، حداقل مطابق با تفكر خودش. صادق هدايت، راوي راستين دردهاي اين جامعه سال‌هاست كه رفته اما روايت‌هاي تلخِ فرهنگِ يك ملت همچنان باقي‌است... روحت در آرامش، زن.

۱۳۹۴ مرداد ۲۶, دوشنبه

پدر ترجیح داد دخترش غرق شود ولی "نامحرم" نجاتش ندهد

پدری اجازه نداد دختر ۲۰ ساله‌اش را که در ساحل دوبی در حال غرق شدن بود، نجات دهند. او به پلیس گفته است که نمی‌‌خواسته دست "نامحرم" به بدن دخترش بخورد.

دویچه وله: رسانه‌های امارات متحده عربی دوشنبه (۱۰ اوت/ ۱۹ مرداد) خبر تکان‌دهنده‌ای را منتشر کردند: پدری غرق شدن دخترش را به نجات او توسط "نامحرم" ترجیح داد.

به گفته احمد برقیبه، معاون مدیر بخش جستجو و نجات دوبی، این پدر همسر و فرزندانش را برای پیک‌نیک به ساحل دریا برده بود. بچه‌ها در حال شنا بودند که ناگهان دختر جوان شروع به فریاد زدن می‌کند.
زمانی که دو نجات‌غریق برای کمک به او به سوی دریا می‌دوند، پدر که گویا بسیار هم قوی‌هیکل بوده، جلوی آن‌ها را می‌گیرد و مانع این کار می‌شود. او حتی با نجات‌غریق‌ها دست به یقه می‌شود، تا نگذارد برای نجات جان دخترش وارد ‌آب شوند.
به گفته احمد برقیبه، این پدر به نجات‌غریق‌ها گفته است: «ترجیح می‌دهد دخترش بمیرد تا این‌که مردان نامحرم به او دست بزنند و حیثیت‌اش را لکه‌دار کنند.» او اضافه کرد که اگر دخالت پدر نبود و نجات‌غریق‌‌ها اقدام می‌کردند، احتمالا دختر زنده مانده‌ بود.
البته این پدر مسلمان در اصل به دخترش لطف کرد!

چون یا نجات‌غریق های مسلمان پیش از نجات دختر٬ به او تجاوز می کردند که در اینصورت به جرم وسوسه ی مردان مسلمان٬ ۲۰۰ ضربه شلاقش می زدند و بعد هم سنگسار!


یا اگه نجات‌غریق ها هنگام نجات دادن دست شان به دختر می خورد٬ خود پدر برای لکه‌دار نشدن حیثیت‌اش٬ او را آتش می زد... 
در حال حاضر پدر خانواده در بازداشت پلیس دوبی بسر می‌برد.

البته بزودی آزاد خواهد شد و یکی از شیخ های میلیاردر دبی هم یه چند میلیونی جایزه بعنوان دفاع از شرف و حیثیت‌ اسلامی به او تقدیم خواهد کرد!

۱۳۹۴ مرداد ۲۴, شنبه

۲۴ ﻣﺮﺩاﺩ روز جهانی حمايت از حيوانات بی خانمان

با سپاس از همه ی مهربانان و خوبان و پشتیبانان راستین حیوانات که در هیچ شرایطی٬ آنها را تنها نمی گذارند...
هر چند که از دید من٬ این حیوانات بی خانمان نیستند و کوچه ها و خیابان ها٬ دشت ها و پارک ها٬ خانه های آنها  هم هست ولی متاسفانه انسانهای خودخواه فراموش می کنند که ما این کره ی خاکی را با دیگر ساکنان آن شریک هستیم.


اگر دست نوازشی بر سر آنها بکشیم٬ لقمه نانی به آنها بدهیم٬ شماری از آنها را عقیم کنیم و هنگام رانندگی رعایت حال آنها را بکنیم٬ شاد و آزاد از زندگی خود لذت خواهند برد.
ویدیویی از پناهگاه مهر مشهد:
سگ هايی كه به دور از دستان عده ای زندگی جديدی آغاز كردند...
همه روزه انتظار دستانی مهربان را برای سير كردن خود و توله هايشان ميكشند...
كليپ زير بخشی از غذارسانی تيم مهر می باشد، كه در ١٥ ايستگاه و به صورت روز در ميان در اطراف مشهد در حال انجام است.

تشكر ميكنيم از وهاب وحيدی عزيز كه قدم های بلندی در اين مسير برداشت است.
و با یادی از «علا» راننده آمبولانس سوری که به گربه های محله «حنانو» در شهر حلب غذا می داد. این راننده، هر روز حدود چهار دلار گوشت برای تغذیه حدود یکصد و پنجاه گربه خیابانی این منطقه می خرید.
در این حومه شهر حلب، بدلیل بمبارانهای ارتش بشار اسد، دیگر کسی زندگی نمی کند.
مردم شهر را ترک کردند و گربه هایشان را بحال خود رها کردند و کسی بجز او نیست تا از این گربه ها مراقبت کند.
این تصاویر٬ مربوط به شهریور پارسال می باشد. امیدوارم این جوانمرد مهربون و گربه هایی که قربانی قدرت طلبی انسانها شده اند هنوز هم درکنار هم باشند...

۱۳۹۴ مرداد ۱۹, دوشنبه

کوه موش زایید!!!

خانه از پایبست ویران است خواجه دربند نقش ایوان است!!!
انجمن حمایت از حیوانات ایران: دستورالعمل تحسین برانگیز شهرداری تهران برای حذف واژه سگهای ولگرد
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در دستورالعملی به مناطق ۲۲ گانه خواستار حذف واژه سگهای ولگرد و استفاده از واژه سگهای بدون صاحب بجای آن شد.
در این نامه که خطاب به معاونین امور شهری و فضای سبز مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران صادر شده است آمده است:
معاون محترم امور شهری و فضای سبز منطقه 1 الی ۲۲
موضوع: تاکید بر استفاده از واژه سگهای بدون صاحب در مکاتبات اداری
با سلام و احترام
با عنایت به ضرورت بازنگری در رویکرد و سیاستهای شهرداری تهران در خصوص کنترل جمعیت سگهای بدون صاحب در سطح مناطق ۲۲ گانه و تغییر رویه اتلاف با اسلحه گرم به روش زنده گیری و نیز انجام اقدامات فرهنگی - آموزشی در این زمینه برای شهروندان محترم و همچنین به جهت باسداشت حقوق حیوانات و رعایت فرهنگ زبان و ادب فارسی، خواهشمند است دستور فرمایید تا ادارت ساماندهی مناطق منبعد در نگارش کلیه مکاتبات اداری از واژه سگهای بدون صاحب به جای اتلاف سگهای ولگرد استفاده نمایند.
ترجمه: پس از این وقتی می خواهید پول به یه سری بی شرف پولپرست بدید تا سگ ها را بکشند٬ بجای بکار بردن واژه ی اتلاف سگ های ولگرد٬ اتلاف سگ های بی صاحب رو بکار ببرید که با بکار بردن این نام٬ کارتان بسیار توجیه و درست انگاری دارد!!!
بخصوص حالا که انجمن حمایت از حیوانات هم آن را تحسین کرده٬ هیچ شکی و تردیدی در درست بودن آن نکنید!!!
انجمن حمایت از حیوانات انتشار این نامه از طرف متولی رسیدگی به حیوانات شهر تهران را به فال نیک گرفته و امیدوار است نشانه های تغییر رویه شهرداری تهران در برخورد با حیوانات بدون سرپرست به بهبود وضعیت این حیوانات و حفظ حقوق آنها منجر شود.

یادآوری میشود با پیگیری و به پیشنهاد انجمن حمایت از حیوانات ( همه فعالیت و اعتراض های دیگر پشتیبانان حقوق حیوانات ایران را هم به حساب خودش گذاشت!!!) مصوبه ای در سازمان امور شهرداریهای وزارت کشور به تصویب رسید که به موجب آن شهرداریها از کشتار سگها در سطح شهر منع شده و موظف به زنده گیری و عقیم سازی آنها شدند. ولی متاسفانه تاکنون این دستورالعمل در اکثر شهرها اجرا نشده یا بطور ناقص اجرا شده است.
با همین نام گردانی بسیار تحسین برانگیز٬ همه مشکلات سگ ها حل شد و دیگر سگی هم در شیراز و قزوین و رشت و اراک و تهران و... کشته نشده.
حالا یه نامی هم برای گربه ها پیدا کنید تا بلکه کشتار گربه ها هم متوقف شود!
درباره انجمن حمایت از حیوانات ایران بیشتر بدانید

۱۳۹۴ مرداد ۱۷, شنبه

چاره‌ای به جز سگ‌کشی نیست

گریشنا: سگ‌های ولگرد به زودی از سطح شهر جمع‌آوری می‌شوند. کشتن، در حال حاضر، ممکن‌ترین، آسان‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه برای از بین بردن این سگ‌های خیابانی محسوب می‌شود. شهرداری و فرمانداری به دنبال فردی هستند که با دریافت مجوز، کشتن سگ‌های ولگرد را بر عهده بگیرد.
سگ های ولگرد؟؟؟!
شما بی همه چیزها سگ های خانگی مردم را هم می کشید!!!
فرمانداری و شهرداری به دنبال شکارچی سگ
قاسم فرسوده، معاون فرماندار هم که در این گروه حضور داشت، در جواب می‌گوید: «از مردم بابت کوتاهی در جمع‌آوری و اتلاف سگ‌های ولگرد عذرخواهی می‌کنم. در این خصوص فرمانداری به عنوان هماهنگ‌کننده و شهرداری، دانشکده علوم پزشکی، محیط زیست و نیروی انتظامی به عنوان اعضای کمیته مسئولیت دارند، با وجود برگزاری جلسه هماهنگی در این امر، به دلیل پیدا نشدن فردی برای کشتن سگ‌ها، این مساله به تعویق افتاده و از فردا با جدیت دنبال خواهم کرد.»

برای بررسی این موضوع با ابوالحسن حسینی، روابط عمومی شهرداری، تماس گرفتیم. او به ما جواب می‌دهد: «پیش از این شهرداری با فرد شکارچی دارای مجوز از قیر، قرارداد بسته بود و شهرداری هزینه‌ی تیر و به ازای کشتن هر سگ مبلغ هشت هزار تومان به او پرداخت می‌کرد و سگ‌ها از سطح شهر جمع‌آوری می‌شد. اما در حال حاضر این فرد به علت کهولت سن و بیماری قادر نیست به گراش بیاید و ما با کمبود نیروی کار مواجه شدیم. شهرداری مقدمات و هزینه‌ی آن را آماده کرده است و منتظر فردی است که با داشتن مجوز این مسئولیت را قبول کند.»


طی تماسی که با قاسم فرسوده داشتیم، او نیز با تایید صحبت‌های حسینی، تصریح می‌کند: «مشکل اصلی ما نداشتن نیروی کار است. البته یکی، دو نفر در بخش مرکزی را شناسایی کردیم که قول همکاری به ما داده‌اند، اما گفته‌اند این کار را بعد از ماه مبارک رمضان انجام می‌دهند. اگر در بین هم‌شهریان کسی هست که می‌تواند در این زمینه با ما همکاری کند ما استقبال می‌کنیم

منظورشون از یکی، دو نفر همون برادران هادی و غلام زمانی٬ قاتلان بی رحم و پولپرست و بی وجدان سگ های شیراز نیستند؟!
در ضمن در ایران اسلامی٬ پیدا کردن «نیروی کار» اونقدرها هم دشوار نیست!
از سرباز وظیفه گرفته تا بسیجی های بی شرف و مزدور
سراغ این یکی هم برید که حتمن از ته دل همکاری خواهد کرد!!!
چاره‌ای به جز سک‌گشی نیست
یکی از مسائل چالش‌برانگیز در مورد سگ‌های ولگرد، چگونگی از بین بردن آن‌هاست. برخی افراد ترجیح می‌دهند به جز کشتن سگ‌ها راه‌هایی دیگر انتخاب شود، اما هزینه‌بر بودن این کار، چاره‌ای به جز کشتن سگ‌ها باقی نگذاشته است.

با محمد جمالی، رئیس اداره‌ی محیط زیست، در این باره که چطور می‌توان راه انسانی‌تری برای جمع‌آوری این سگ‌های ولگرد از سطح شهر پیدا کرد صحبت کردیم. رئیس اداره‌ی محیط زیست می‌گوید: «به تازگی دستورالعمل کشوری از مرکز به ما رسیده که در جهت حمایت از سگ‌های ولگرد می‌بایست تاسیساتی زیر نظر دام‌پزشک بنا شود تا از سگ‌های ولگرد در این تاسیسات نگهداری شود. اما به دلیل هزینه‌ی زیاد آن بعید می‌دانم شهرداری‌ها و بخشداری‌ها زیر بار این مسئولیت بروند. عقیم‌سازی نیز راه دیگری است که عقیم کردن هر سگ چیزی حدود صد تا صد و‌ پنجاه هزار تومان هزینه دارد و این مبلغ نیز برای مسئولین گران تمام می‌شود. در هر حال محیط زیست به دلیل حمایت از حقوق حیوانات به شدت مخالف کشتار سگ‌هاست، اما با توجه به شیوع بیماری‌های بین انسان و حیوان از جمله بیماری سالک و از آن‌جایی که در حال حاضر راه بهتری برای جمع‌آوری سگ‌ها وجود ندارد، نمی‌توانیم مانع شهرداری در زمینه کشتار سگ‌های ولگرد باشیم. در اولین کمیته‌ای که به همین منظور برگزار شود ما پیشنهادهای خود را جهت پیدا کردن راهکار مناسب‌تر ارائه خواهیم کرد.»

در حال حاضر نگهداری و عقیم‌سازی بهترین روش موجود است. به اعتقاد یکی از شهروندان: «به دام‌اندازی و عقیم‌سازی تازگی‌ها برای سگ‌های ولگرد اعمال می‌شود که به دلیل هزینه بالای نگهداری فکر نکنم هیچ ارگان دولتی هزینه های آن را بپذیرد، مگر این که سازمان‌های مردم‌نهاد دست به کار شوند.»

 پنج درِ برای حـرم امامین عسکرییـن نفرت انگیز در سامرا ساخته شده که هزینه ساخت هر یک از این در های این حرم نکبت بار٬ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
و مردم هم طبق معمول٬ با شور و شوق٬ رفتن خودشون رو به این طلاها مالیدند و افتخار هم کردند!!!
حالا اگه برا این مرتیکه گور به گور شده یه در کمتر سر قبرش میذاشتن٬ راه مستراح شو از حرمسراش گم می کرد؟!!!
اونوقت پول ندارن چند میلیون و یه تکه زمین خشک و بی آب و علف به دوستداران حیوانات در ایران بدن برای شروع ساخت یه پناهگاه؟!!!
این هم چند دیدگاه از هم میهنان گل و بلبل مسلمانمان!!!
وجود این همه آخوند دزد و پاسدار و بسیجی جنایتکار و مزدورهای مفتخور و گشت ارشاد و دلواپسان بی همه چیز که کوچه و خیابون ازشون پر شده٬ اذیتتون نمی کنه که جیکتون درنمی آد؟! 
گیر میدین به سگ ها و گربه ها؟!
و برای اینکه روزها و شبها؛ از این «مدل حیوانات » باعث ترس بچه هاتون نشن٬ بازمانده غذاتون رو به سگ ها بدید و یادشون بدید دست نوازشی به سر آنها بکشند و با چماق و لگد آنها را نزنند و شما هم به پشتیبانان حیوانات کمک مالی کنید تا آنها را عقیم کنند٬ خواهید دید سگ ها هیچ مشکلی ایجاد نخواهند کرد. 
ای تف به اسلام و مسلمونی...