۱۴۰۴ تیر ۹, دوشنبه

برگشتیم به روزهای پس از پیروزی انقلاب ۵۷...

اعدام‌های انقلابی توسط خلخالی و به دستور خمینی٬ کشتار بهاییان به جرم واهی جاسوس اسرائیل، کشتار کُرد، بلوچ و عرب و... دیر بجنبیم٬ کشتار دهه شصت تکرار می‌شه.
اینروزها اگه کسی از حمله به زندان اوین انتقاد کنه، برعن‌دازان هزار وصله بهش می‌چسبونن و مقصر تمام جنایات جمهوری اسلامی رو اسراییل‌ستیزی و غرب‌ستیزی چپها می‌دانند!!!
مانند این لاشی دوزاری مهوع که اگه کسی باهاش مخالفت کنه اون چیزی رو که خودش دلش براش آب می‌شه و براش له‌له می‌زنه ولی نداره رو حواله‌‌شون می‌کنه! 
مزدوران لشکر سایبری هم تمام جنایات ۴۶ سال گذشته رو تقصیر اسرائیل می‌اندازند!!!
فرقی می‌کنه که نام کشور حمله کننده رو گفته باشی یا نه؟!
کیف کردن تواب همیشه چرخنده، ایرج مصداقی! 
به نغمه‌های شوم کسانی که برای هدف قرار دادن اوین اشک تمساح می‌ریزند توجه نکنید.
نغمه‌های شوم... 
این هم پاره‌ای از پیامدهای «نقطه‌زنی نمادین»!
پس از حمله‌ی نمادین هوایی ارتش اسرائیل به زندان اوین و آسیب‌های ناشی از آن، شمار زیادی از زندانیان، که عمدتاً زندانیان سیاسی بودند، به‌صورت گروهی به زندان تهران بزرگ منتقل شدند.
ضربات دقیق اسرائیل و یک مشت ایرانیه پهن مغز...
بازداشت‌های فله‌ای به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» با شدت ادامه دارد.
سازمان حقوق بشری"هه‌نگاو" در گزارشی با اشاره به تشدید سرکوب‌‌ها در پی جنگ ایران و اسرائیل از بازداشت بیش از ۳۰۰ شهروند کُرد در شهرهای کردستان خبر داد.
بر اساس مستندات هه‌نگاو در میان دستگیرشدگان شمار قابل توجهی زن و دختر نوجوان، از جمله حداقل ۱۸ دختر زیر ۱۸ سال در مهاباد، و شش زن در قصرشیرین وجود دارد.
حمله اسرائیل به زندان اوین باعث شد که شماری از زندانیان به دو زندان‌های دیگر منتقل شوند و بسیاری از خانواده‌های زندانیان از وضعیت آنان بی‌خبر و نگرانند.
شمار بسیاری از زندانیان، بی نشان، ناپدید و ربوده شده‌اند. علی یونسی، مطهره گونه‌ای، ارغوان فلاحی، مصطفی مهرآیین، حسین میربهاری و...
#زندانی_ما_کجاست
حسین رونقی بازداشت شد
بهناز محجوبی، خواهر جاویدنام بهنام محجوبی را از محل کارش ربودند.
خانواده‌های دادخواهی که نسبت به جنگ واکنشی نشان دادند توسط نهادهای امنیتی احضار‌ و بازجویی شدەاند. حتی کسانی که در استوری از مردم تهران دعوت کردند که «خانەی آن‌ها را منزل خود بدانند» و یا نوشتند «این جنگ، جنگ مردم نیست» نیز تحت فشار قرار گرفتند.
و...
محمدامین مهدوی شایسته، پاییز ۱۴۰۲ بازداشت شده بود با اتهام «توهین به مقدسات اسلام» و «همکاری با اسرائیل» در دادگاهی به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به اعدام محکوم شد. پس از حملات اسرائیل بهترین فرصت برای اجرای حکم اعدام بود...
 ارزشش رو داشت؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر