بهرحال فیلم را تماشا کنید و امیدوارم پس از دیدن آن متوجه شوید ته چین مرغ تان به چه بهایی و با چه درد و زجری آماده میشود. کمی عمیق تر فکر کنید و خود را گول نزنید و گوشت را بصورت تکه ای بسته بندی شده در فروشگاه نبینید بلکه بصورت موجودی زنده با عمری کوتاه و پر درد...
البته پیشنهاد من این نیست کسانی که شکمشان نقطه ضعفشان است و آمادگی گذشتن از این غذاهای چرب و نرم را ندارند یکشبه گیاهخوار شوند ولی میتوان بجای هفته ای هفت روز مقدار آن را کاهش داد و دو بار در هفته گوشت مصرف کرد.
برای تماشای فیلم اینجا کلیک کنید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر